Levering og forsendelse.

Bor du i Haugesundsområdet eller har mulighet til hente varene selv, kan du velge "Hentes i vårt faste utsalgssted" som fraktalternativ ved utsjekking av kassen. Når jeg har mottat ordren tar jeg ta kontakt med deg pr mail og så avtaler vi nærmere tidspunkt for henting av varen.

Ved forsendelse vil varene normalt bli levert inn til Posten i løpet av 1-3 virkedager fra jeg har mottatt bestillingen din. Postens betingelser og vilkår for frakt kan du finne på posten egne nettsider Posten.no. Via postens nettside eller sporingsapp kan du også følge pakken din, bytte leveringssted eller bestille hjemlevering.

Post skal gi deg beskjed når pakken kan hentes og du vil få oppgitt en frist for å hente pakken. Hentes ikke pakken innen angitt frist vil den bli returnert tilbake til oss og du vil bli fakturert for fraktkostnadene.

 

Gjenbruk av esker emballasje/ fraktmateriell.

Ikke bare har varene hos oldshit-vintagetreasures.no levd et liv, men også pakkemateriellet som benyttes har sannsynligvis også sin egen historie og vært brukt før. Dermed vil du eksempelvis kunne motta varene dine i en BAMA bananeske innpakket i gamle aviser fra 2021 og/eller krøllet silkpapir og/eller i litt rufsete bobleplast. All emballasje som benyttes skal uansett ikke være tilgriset, det skal være resirkulerbart og skal kunne leveres inn til gjenvinning eller benyttes videre.

Du som kjøper oppfordres til å gjøre det samme, ikke kast men behold og bruk emballasjen du mottar videre. Sammen så kan vi spare og redusere forbruk, ressurser og avfall.